

Dietitian Update Day 2024 Thursday 28th November

<u>Timetable</u>

8:30 am	Welcome (10 mins)
	Bianca Sowerby
	External Courses Co-Convenor
8:40 am	The Plant Slant Approach in Renal Disease (50 mins)
	Elise Wilson & Maeve Tuohy
9:30 am	Indirect Calorimetry – our experiences in relation to the predictive
	equations in different clinical areas (60mins)
	Various dietitians
40.00	W ' T (20 ')
10:30 am	Morning Tea (20 mins)
10.50 am	Alloway Hadata and OSA (120mins)
10.50 am	Allergy Update and Q&A (120mins) Vicki McWilliam
	VICKI PICWIIIIaIII
12.50pm	Lunch (40 mins)
1.30pm	Blended Tube Feeding Project – results from micronutrient
1.30pm	Blended Tube Feeding Project – results from micronutrient comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient
1.30pm	
1.30pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient
1.30pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins)
1.30pm 2.15pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins)
	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake
	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT
2.15pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King
	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins)
2.15pm 3.00pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins)
2.15pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins)
2.15pm 3.00pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins)
2.15pm 3.00pm 3.20pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie
2.15pm 3.00pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie Probiotic/Prebiotic Update (60mins)
2.15pm 3.00pm 3.20pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie
2.15pm 3.00pm 3.20pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie Probiotic/Prebiotic Update (60mins)